lördag 2 mars 2013

Blåsig lördag

Det blev en fin lördag i vårens tecken i alla fall, trots en prognos som från början lovat iskyla igen. Men solen har lyst över oss och hästarna, däremot blåste det riktiga stormbyar när vi var i stallet.
Anders hackade bort isen som lösts upp till stor del av den allt varmare luften som varit en vecka nu. Oliver var jättenyfiken på vad han gjorde och såg ut som om han gärna kommit upp för att se ännu bättre :) Vi gick en promenad med honom efteråt istället, men det blev en kort promenad. Han var mer i luften än på marken när det blåste som det gjorde och han känner av våren nu som alla djuren, vilket inte är så där vidare värst kul när det handlar om cirkus 380 kg som våryrar runt som om han vore ett föl på grönbete.Vi köpte färdig grillad kyckling till kvällsmat idag. Det fanns varken lust eller ork till något hemlagat och seriöst idag. Men å andra sidan var det en riktigt god kyckling, utan en massa ströbröd och skit, utan bara goda kryddor som vi alla tålde. Smaskigt värre var det faktiskt ;)

Nu blir det lite melodifestival igen då. Andra chansen, vet inte om jag tycker det är så där jättebra låtar, men lite kul är det att titta på i alla fall...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar