tisdag 19 februari 2013

Ruggig dag

Idag har det verkligen varit en ruggig dag. Det har blåst isvindar, men termometern har inte visat på mer än någon minusgrad mitt på dagen. Snön som kom var t o m ganska blöt, så Agnes pulka åkning gick inget vidare faktiskt :) Men nöjd för det var hon och snart kom hon på att det gick både fortare och lättare att åka på byxbaken istället för snowboard.


Så här långt har de maträtter jag tänkt mig den här veckan blivit bra. Min personliga favorit åt vi som sen middag idag; laxrullader, vilket ingen här hemma var speciellt förvånad över, fiskoman som jag är :)
Emil blev nöjd över lunchen, som var kycklingfilé och currysås. Det är något jag inte gjort så speciellt ofta, men är ju riktigt gott, så jag får väl helt enkelt försöka komma ihåg att göra det lite oftare. 

Anders och Emmy är på handledarutbildning ikväll. Hon skulle få göra ett syntest samtidigt med, sedan är det bara tuta och köra ;)

Min bok jag behöver till senaste tentan kom idag. Tack bokus för den snabba leveransen, det tog inte många dagar alls. Bara att börja läsa nu då!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar