lördag 23 februari 2013

Lördags pyssel

Vi var uppe alldeles på tok för sent igår kväll, allra helst för den yngsta i familjen. Så blir det när det varit sportlovs vecka och man i stort sett varje kväll har sträckt ut på uppe-tiden lite till. Det här innebar att vi sov lite längre idag och frukosten fick bli en brunch istället, bestående av några skivor stekfläsk, lite amerikanska pannkakor och en lördags milkshake. Ingen var speciellt ledsen för det kan jag säga, utom möjligtvis Anders nu då, som hurtade iväg till gymet innan alla steg upp och som alltså blev utan. Så kan det gå ;)

Idag har vi varit uppe i stallet och fixat med eltråden runt hagen. Eller snarare var det Anders som fixade, jag kollade bara så att det gick rätt till ;))

Till middag idag har vi haft hemgjorda hjortfärsburgare med hembakade hamburgerbröd och en oliv- och fetacrème till det. Lite lördags gott m a o!


1 kommentar:

 1. Hej Jag heter John från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
  1 till 10.

  Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg

  Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.

  Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.

  Vi skulle älska att du deltar med några recept som. Look Amazing!

  Hälsningar

  http://www.Fooduel.com

  SvaraRadera