måndag 4 februari 2013

Grattis Emmy!!

Idag fyller Emmy 16 år. Herregud tiden verkligen springer iväg. Nu är hennes gymnasieval gjort, och nu håller vi bara tummarna för att hon kommer in på sitt förstahandsval. Sedan är det dags för henne att börja övningsköra. Anders och hon ska på handledarutbildning under sportlovsveckan, eftersom det kommer att bli pappa som får köra med henne. Emmy och jag blir osams ändå, utan ett stressmoment som bilkörning, så det blir bäst så här har vi kommit fram till ha ha ha...

Emmy i somras. Snart är vi där igen!


Emmy och Agnes bakade kladdkaka och muffins igår, som vi skulle bjudit på igår kväll när vi fick besök, men stackars M har fått influensa nu och höll på att hosta upp lungorna. Stackars! Vi har fortfarande vår hosta kvar efter den där persen, jag har verkligen i färskt minne hur eländet kändes i kroppen med. Krya på dig!! Muffins och kladdkaka blir vid ett senare tillfälle igen, lovar både Emmy och Agnes. Det de gjorde igår firar vi med ikväll istället tänkte vi, sedan blir det kalas på lördag med övriga vänner och släkt. Jag passade på att koka lite blandsaft på bär vi hade i frysen.
Idag blir det brödbak och lyssna på föreläsningar under tiden. Det är väl den stora fördelen med hemstudier, just att man kan förena nytta med nöje... eller kanske nytta med nytta i det här fallet?! Börjar i alla fall med glutenfria brödkakor, sedan blir det glutenfria tortillas till kvällsmaten, eftersom den som fyller år får bestämma middagen och Emmy valde kyckling tacos, eller heter det burritos då kanske? Hur som helst är det middagen idag. Efter det ska jag baka "vanliga" hålkakor, så jag hoppas föreläsningarna är riktigt långa ;) Den första såg jag ligger på en timma, kan väl tro att övriga ligger på runt samma tidspann.

Agnes använder meny-tavlan flitigt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar