fredag 1 februari 2013

Fredagsmys

Så var det fredag igen. Veckorna går så sanslöst fort, på gott och på ont.
Var upp till Oliver och Illar på lunchen och blev så himla glad, för när jag hängde upp nätet ställde de sig och åt från varsin sida. Tidigare har Oliver kört bort Illar, så vi fått lägga ut högar till honom stackarn, men nu verkar det alltså vända så sakteliga. Oliver saknar säkert Anil, så det är ju inte konstigt att det tar sin lilla tid det här, positivt har ju i alla fall varit att de inte slagits något, utan Oliver fick spänna bröstet och visa att det var han som var boss och Illar accepterade utan tjafs. Kan bara önska att de ska bli riktigt goda vänner nu de också, de är ju faktiskt också ganska så lika till sättet, precis som Anil och Oliver var. 


Agnes ska på "deckar-kalas" ikväll hos ett par tjejer i klassen. Tydligen är det nästan alla tjejer i klassen som kommer. De ska börja hos den ena tjejen som bor en bit bort här och så ska de gå "deckarvandring" hem till den andra tjejen, som bor granne med oss :) Där ska det bli hamburgare, godis och disco :) Låter ju jätte mysigt! Jag ser hur marshallerna är tända redan hos grannen, så förberedelserna är i full gång. Emmy hjälper Agnes med håret nu, så att hon ska bli disco fin.

Jag lagar fredag-mys middag här och använder mig av de stora vita bönorna som jag kokte härom dagen. Det får bli en "fredagkyckling", som har läckra färger och smaker. Hade tänkt mig att servera den som den är först, men eftersom jag vet att barnen inte är så överförtjusta i de stora vita bönorna, gör jag lite ugnsrostade rotsaker till med. Anders åkte in för att köpa en flaska vin, får se vad det blir och om det blir ett glas till maten idag eller i morgon. 

Gustaf piper för fullt när Emil visar sig, lilla plutten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar