tisdag 26 februari 2013

???

Idag började jag dagen med att åka på vattenträning direkt på morgonen. Jag hann alldeles lagom hem igen, så kom B för att fika innan vi åkte till hennes handikappridning. Tänkte jag skulle försöka ta tisdags morgnarna igen till vattenträning, den ger mig så mycket nu när kroppen börjat känna av att det är årstidsväxling på gång. Dessutom har det varit alldeles för mycket under ett längre tag, så jag var tvungen att ta några beslut som innebär lite förändringar för mig nu, men som förhoppningsvis kommer att betala sig genom att jag inte åker in i väggen med buller och bång igen. Just nu känns allt bara väldigt förvirrat och jag har inte på långa vägar lyckats komma "ner i kroppen" igen, men det kommer nog att bli bra om jag bara lyckas ge mig själv lite tid. Lagom och rätt sorts träning är en stor del i processen, det vet jag sedan tidigare. Det gäller bara att hitta rätt träning, som inte bryter ner där den annars brukar bygga upp, vilket så lätt blir fallet när läget är lite ur spår. Jag tror att just vattenträningen och Zumban kan vara det jag behöver nu och så qigongen, inte att förglömma. Den är bäst (för mig ska väl tilläggas) när det gäller att komma ner i varv och slappna av.

Har haft svårt att hitta på några bra måltider nu med, inte ens det känns speciellt kul och det säger väl det mesta om hur läget är. Jag tillhör ju den knäppa sorten annars som gärna tankar energi och finner matlagning och bakning avstressande och bra. Idag fick det helt enkelt bli en hel kassler i ugnen, med kokt potatis och sås. Gott var det och länge sedan sist med.

Nä, nu ska jag bara sätta mig och slökolla på dumburken ett tag.


2 kommentarer:

 1. Vilken trevlig blogg du har en och himla massa goda recept :)
  Var snäll mot dig själv och din kropp om det är lite motigt just nu. Du kommer igen!!!

  Må så gott idag!
  Med vänlig hälsning
  Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och tack, det ska jag allt försöka vara. Ha en riktigt bra dag själv :)

   Radera