torsdag 14 februari 2013

Äntligen ridning!


Idag på morgonen var jag upp till Oliver och kunde äntligen ta en liten ridtur på banan. Snön som kommit har packat ihop sig med isen, eller kanske snarare fryst ihop, så nu var det inte alls halt och läskigt längre. Oliver blev så himla nöjd, trots att vi var på banan, vilken han tycker är ganska tråkig i vanliga fall. Men idag jobbade han på så fint och nöjt, och det var spänst i travstegen vi tog längs med långsidorna. Tyvärr känner jag hur jag är halvt ihjälstressad över mina studier, så tiden för någon längre ridning fanns inte. När vi skulle gå upp igen till stallet ville inte Oliver riktigt gå upp på stallbacken igen, utan stannade och såg ut som om han tänkte "men kan vi inte gå en sväng med?!". Jag ska göra klart arkeologi-quizen ikväll, så att jag kan rida lite längre stund i morgon bitti istället tänkte jag, sedan efter lunch ska jag ut på lunchdate med trevliga väninnor och på em/kvällen är det dags för zumba igen, så kul!Är det godis??


Hade inte tid att göra något alla hjärtans dag bakverk idag, däremot fick det bli en smakrik köttfärsrätt. Den blev riktigt bra och jag började fundera på om den här kryddningen inte skulle kunna fungera som långkok ihop med något nötkött. Måste nog testas framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar