tisdag 8 januari 2013

Vardagen igång

Fick en massagedyna av maken igår, tack snälla för den! <3 Månne är han trött på att få "knåda" på mina ömmande rygg- och nackmuskler?! ;) I vilket fall som helst är det guld värt, problemet blir väl att få något gjort här, eller om jag bara sitter och blir skönt knådad hela dagarna.Igår började nya träningsordningen för i år. Vi kommer "bara" att Zumba till att börja med och först var det tänkt en mjukstart med en gång i veckan, efter alla förkylningar och så. Men så igår kväll var vi på första passet, för en ny ledare och det var bara såå kul! En helt suverän tjej som höll i det, så nu kommer vi att försöka gå på hennes pass, vilket innebär två dagar i veckan, förutom varannan vecka då det blir tre pass. Hoppas nu att vi lyckas hålla vår intention, men eftersom vi är tre så borde det gå att lyckas hålla det lite bättre..

Veckomatsedel har upprättats igen. Det är både enklare, mer ekonomiskt och betydligt miljövänligare på det här sättet. Köttfri måndag var det igår, så då fick det bli en Italien- minnes middag, alltså vego-risotto. Ikväll blir det rosmarinkyckling, vilket är receptet på salviakyckling, men det går inte att hitta färsk salvia i affärerna nu (jag får nog ta och sätta lite frön själv nu tror jag) så jag använder rosmarin istället. Jag har lite butternutpumpa kvar i kylen, så lunchen kommer att bli en blixtsnabb pastarätt: pasta-pesto med pumpa.

Nu är vardagen igång igen annars, alla barnen i skolan igen och idag börjar B sin handikappridning. Dags att åter komma in i rutinerna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar