onsdag 16 januari 2013

Regredierad gammelkatt

Idag har jag återigen ägnat mig åt min tenta större delen av dagen. Ett par av de bitar som jag kände att jag inte hade grepp om vad gäller bronsåldern, löste sig när jag läst om ett par kapitel i en av böckerna. Skönt, nu är nästan hela bronsåldersavsnittet färdigskrivet, nu är det bara att hitta lösningen till knuten på neolitikumavsnittet med. Förhoppningsvis kan jag skriva helt klart i morgon, så kan jag skicka in den redan på fredag morgon. Det är så trist att behöva sitta hela sista dagen med, men ibland blir det så ändå, det är ett bekymmer jag får ta då i så fall. Har mest lust att kasta hela skriften på någon nu!!

Kallt och jäkligt är det idag med, men den utlovade snön som skulle falla idag (som om inte halvmetern igår räckte!) uteblev som tur var här i alla fall. Jag fick placera mig och mina böcker framför brasan idag med, och efter en timma tyckte Gustaf att jag var färdigpluggad och placerade sig helt sonika ovanpå alltihop.

På e m var jag in till Lantmännen och köpte mer bäbis-kattmat. Flisan, vår äldsta älskling har regredierat och äter numera enbart bäbiskattmat. Det går alltså åt betydligt mer än vad det skulle gjort annars och den lilla påsen som tidigare räckt runt 10 dagar, räcker kanske fem nu. Alltså blev det till att köpa en stor säck...

Middagen idag får gå i kycklingens tecken och blir en kycklingfärslimpa med lite italienska smaker. Smaskens!

Jaha, här är jag då....vilken tur du var klar, eller??!!

Man blir helt slut av bäbiskattmat

Ska väl räcka lite längre hoppas jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar