fredag 11 januari 2013

Ny snö

Idag har jag suttit klippt hela dagen med arkeologitentan. Jag har "varit" på två föreläsningar om bronsåldern, samt läst om och försökt få ett grepp om hur ideologin och föreställningsvärlden i bronsåldersamhället såg ut. Behöver jag säga att jag har en sjujäkla huvudvärk nu??
Blåst isvindar och snöat har det gjort hela dagen med. Det skulle jag ju inte ha behövt bekymra mig om, om det inte hade varit för att vinden legat på från ett sådant håll, så att det blev iskallt inne med. Jag fick helt sonika parkera mina studier på fårskinnet framför brasan idag. Helt klart inte den bästa ergonomiska arbetsplatsen, men vad gör man?!

Inte bästa ergonomiska arbetsmiljön, men Gustaf var nöjd


Ett åtminstone 4 cm tjockt snötäcke har lagt sig så vackert här ute. Jag hoppas nästan det kommer lite till, så kanske värsta halkan kan försvinna nu när det ska fortsätta vara kallt och jag kan få börja rida lite igen. Kanske rent av redan i morgon.....

Drivbänken är nästan helt översnöad återigen
Nä, jag ska ta ett varv med snabeldraken här nu, sedan får det nog bli fredagkväll här. Helgen kommer att bestå av tentaskrivning, nu har jag bara en vecka kvar på mig, så det blir till att ligga i om jag ska hinna bli klar. Trevlig helg på er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar