lördag 5 januari 2013

Klorofyll

Den ser giftig ut, men är riktigt god.
Idag startades frukosten för mig och barnen upp med Sussies klorofylliga frukostdrink. Mitt tillägg i den är en tsk ekologisk cocosolja. Mycket god drink och den smakade inte alls spenat, konstaterade Emmy nöjt. Anders är och tränar och får sin drink när han kommer hem igen. Själv tänkte jag förlägga mitt träningspass idag i elljusspåret. Man måste ju passa på att få lite daglig D-vitamin från solen, de få dagar den lyckas titta fram.

E m har tillbringats med att åka till Media Markt så att Emil och Emmy kunde köpa sig headset respektive hörlurar för sina julklappspengar. Anders och jag shoppade loss på 8 st brodd till, så att Oliver förhoppningsvis kan gå lite stadigare på isen. Är hemskt sugen på en lite längre tur nu faktiskt.

Ikväll har vi tänkt oss tacos/tortillas. Barnen menar då förstås varianten med köttfärs, medan jag syftar på lax. Får bli båda varianterna och idag ska jag inte låta latmasken ta överhanden, utan idag ska även Emil och jag få våra glutenfria tortillas.

Hade tänkt mig lite räkor till de grönsaksstänger jag tänkte ha till dipp ikväll, men affären här nere var stängd när vi kom dit. Fler än vi var mäkta förvånade, hela parkeringen var full med människor som rev sig i huvudet och inget anslag fanns om varför det var stängt heller. Det är väl nackdelen med att inte ta in mer folk som arbetar, än de två som äger affären - allra helst i influensatider, antar jag....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar