torsdag 10 januari 2013

Hua!!

Köpte kokosmjöl för ett tag sedan. Tänkte det kunde vara kul att testa, det ska ju vara nyttigt och så är det ju naturligt glutenfritt. Idag startade jag då upp morgonen när alla åkt iväg, med några yoga övningar, för att mina stela muskler skulle få en bra start på dagen och sedan tänkte jag att jag gör ett par kokospannkakor till min frukost. Fy sjutton, vad vidrigt!!!! Jag brukar inte tycka att mat är oätbar eller helvidrig annars, men det här var snudd på det! Torrt, smuligt (det gick inte att vända pannkakorna utan det blev mer som en ihop-gockad äggröra) och det smakade knappt kokos heller, antagligen följer väl smaken med när de torkar ut den extra för att mala till mjöl (eller hur det nu går till). Det var första och sista gången kan jag säga, det blir nog någon form av kakbak på resterande mjöl.

Nu ska jag ta och läsa in lite mer på arkeologin, sedan blir det äntligen en lunch-date med H idag. Det blir tyvärr inte lika ofta vi ses som jag skulle önska, men det är desto roligare när det blir av :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar