tisdag 18 december 2012

Momentavslutningar och magkatarr.. i bästa fall..

Nu börjar alla lösa ändar att så smått knytas ihop, äntligen! Mat och miljö fick jag tillbaka sista examinationsuppgiften på igår och fick ett VG- yes!! Nu är det bara tids quizen kvar där, sedan är den kursen avklarad. I Övervikt bland barn och ungdomar väntar jag svar på sista ex.uppgiften, men den kommer förmodligen inte svar på förrän efter jul, sedan är den också klar. Idag fick jag tillbaka hemtentan i arkeologins moment 1, och tänk... jag fick ett VG iiiiiiih!!! Idag har jag suttit med föreläsning i moment 2 på arkeologin, det är den tentan som jag får lägga ner min själ i nu. Jag har fått lägga den åt sidan under de sista veckorna nu för att få de andra två kurserna färdiga, så nu ligger jag 4 v efter. Det innebär att det inte blir hel ledigt för mig över jul och nyår, men bara jag hittar väsentligt material att läsa så gör det inte så mycket. Det är just det som är så svårt i början, att hitta "rätt" texter i alla dessa tjocka böcker.

Ikväll var jag ute och åt med B, G och Mia och sedan avslutade vi med att gå på julkonserten i St:Olai kyrka. Mycket vackert var det och kyrkan är så otroligt fin med alla levande ljus, de enorma ljuskronorna och så det jättevackra skeppet som hänger från taket mitt i kyrkan.


Vackert skepp som svävar mitt i kyrkan
Magkatarren blommar ut för fullt nu, efter allt det intensiva skolarbetet och lite till... åtminstone hoppas jag att det är magkatarr! Lite orolig blir man ju med tanke på att allt fler klagar över magsjuka på facebook och nu är man ju inte direkt isolerad från andra, när det är julhandel i full gång. Det är bara att tvätta händerna under tiden man sjunger "blinka lilla stjärna" i lugn takt och sedan avslutar med en skvätt handsprit, så fort man tagit i saker ute bland folk. Sedan är det bara att hålla tummarna för att i år kanske det kan bli det året man slipper få skiten. Men nog känns det som om bacillerna över lag har blivit aggressivare?! Har mina teorier om vad det beror på, men för att inte bli stämplad som någon som försöker rasera resebyråernas verksamhet, eller som rasist, ska jag hålla dem för mig själv...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar