söndag 23 december 2012

Dan före dan och uppesittarkväll
I morgon är det då dopparedagen! Idag har vi roat oss med att klä granen (med inte alltför ömtåliga saker i år) och Gustaf har hittat en mycket vacker kula att sitta och slå på i alldeles lagom höjd.

Spännade grejer!

Annars har skinkan blivit griljerad och avnjuten tillsammans med lite "tomtegröt" som kvällsmat. Barnen och jag har bakat dammsugare och Emmy har gjort chokladkola. Agnes kämpade på med marsipangodiset ikväl, medan vi andra inte orkade göra något mer än att sjunka ner i tv-soffan en stund.

Dammsugarna får sin chokladkant

Provsmak av kolan
Marsipan godis
Flisan passar på att njuta av en stunds lugn o ro

En stunds vila i allt bus..
Vid lunchen idag var vi upp till Oliver. Idag var det Emmy som tog en promenadtur på honom i isvindarna. Igår var det jag som fick den äran. Men det är inte utan att man längtar tills vindarna blir lite varmare igen och turerna kan bli lite skönare och längre! 

Kallt, kallt!
Välförtjänt havrestund

Så var det nu det här med uppesittarkväll. Hur fanken ska man orka sitta uppe något längre, när morgnarna startar så tidigt som de gör med en bäbiskatt i huset? Nä, det blir inget längre nattsudd för min del kan jag säga, vill ju orka vara lite glad och trevlig när vi ska bort på f m i morgon och sedan får främmande själva på kvällen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar