tisdag 20 november 2012

Zumba äger!

Ikväll är det dags för ett nytt Zumba-pass och det roliga (förutom att Zumban i sig är skitkul) är att vi verkar bli fler varje gång. Idag ska Annika följa med och testa, så får vi se om vi får med ytterligare en till nästa vecka :-)

Fick nya MåBra idag och som vanligt fanns det massor av nya, kul recept. Vi hade en fläskfilé i frysen och det fanns ett recept i tidningen på en aprikosspäckad fläskfilé med currygratäng till, som jag måste testa ikväll. Filén gjorde jag så med att jag gjorde en skåra längs med den, saltade och pepprade och brynte den sedan helt lätt. Efter det stoppade jag i torkade aprikoser och ställde in i 200° varm ugn ungefär 30 min. Bara att kolla om den är klar då, eller om den behöver mer tid. Det beror ju helt på hur stor filén är. Gratängen har jag som vanligt fått modifiera efter vad vi tål här och så hade jag ingen vanlig curry hemma, utan en jättegod mango curry från Santa Maria. Det är i alla fall lite kul att testa en annan variant av gratäng, även om jag är hemskt svag för den med vitlök annars.

Undrar hur det ska gå att Zumba ikväll, jag är redan hemskt trött! Men å andra sidan undrade både Sussie och jag vad vi gett oss in på förra veckan, då båda mer eller mindre kände oss sovande när vi åkte dit. Men man vaknade garanterat till under passet och efteråt kände man sig faktiskt riktigt pigg ett tag och sov sedan hur gott som helst.


Sötis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar