måndag 12 november 2012

Vego-måndag

Så var det den köttfria måndagen igen då. Sanslöst vad fort veckorna går! Idag rotade jag runt lite i kyl och frys för att se vad vi hade hemma att göra en köttfri middag av. Det är lika spännande varje gång jag är så här dåligt planerad, vad man ska få till. Idag blev det en vego-gratäng och som tur var hade vi dessutom lite goda kantareller kvar i frysen, som gjorde ett litet lyft åt hela rätten. Men jag är övertygad om att det är gott även med annan svamp i, eller helt utan svamp med för den delen. Men jag skulle nog ha i lite mer squash och aubergine om jag hoppade över den i så fall tror jag.

Sussie och jag var ute på en lugn och skön skritt-tur med Freja och Oliver idag. Solen sken, men det blåste faktiskt isvindar på hemvägen. Skönt i alla fall att få se solen igen!

Nähä, nu ska det bli en tur till stallet för att natta hästar och sedan ska jag in till Coop för att se om jag kan få tag i ett par bra skor/gympaskor. I morgon ska det nämligen bli Zumba på kvällen, så får vi se hur det går när man är i grupp så där. Jag har ju bara testat själv hemma och är smidig som en flodhäst ha ha ha, blir nog en upplevelse kan jag tro ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar