söndag 25 november 2012

Söndag och mysfrukost

 Så var det söndag igen och den dagen då vi har lite mer tid än annars att lägga på frukosten. Det är guld värt att ha den här dagen i veckan, då vi bara tänder ljus till frukosten och gör något extra att äta. I regel blir det lite mer åt brunch hållet, vår söndagfrukost och idag var inget undantag. Det enda var att 7.20 tyckte Gustaf att nu hade vi väl ändå sovit färdigt, dags att kliva upp!! Han var jättehungrig och kunde knappt vänta tills "Babycat" från Royal Canin var uppblöttnad och färdig att ätas. Eftersom jag kom upp så tidigt, passade jag på att börja göra vår mysfrukost, som idag fick bli amerikanska pannkakor med fruktsallad - mums!


Jag börjar på allvar bli orolig över mitt huvud, jag kallar barnen vid fel namn utan att märka det och även katterna får heta helt fel - Flisan får nu mera heta Emma allt oftare, vilken var min äldsta katt som jag fick ta bort för några år sedan. Skulle nog behöva bromsa lite i tillvaron nu, men jag vet inte riktigt hur det skulle gå till... Färdig gnällt! Nu ska jag strax ta och göra mig klar, sedan blir det att förbereda söndagmiddagen innan vi beger oss till stallet. Middagen idag ska bli färsk, helstekt kyckling, potatis, gräddsås och blomkål. Agnes har lovat att hjälpa mig med maten, så jag är helt förvissad om att den kommer bli kanongod.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar