torsdag 15 november 2012

Sol sol sol!!

Vilken härlig dag! Strålande sol och faktiskt lite vårkänsla i vindarna. Vi får se hur länge det håller i sig. Bara det inte regnar mer på ett tag nu, så att det får torka upp lite i geggan i hagarna, då är jag mer än nöjd.

Idag på morgonen (liksom igår morse), var jag och Oliver ute på en morgon sväng. Idag hade Sussie sin fina, fina Oskadis och Annika var med på fina Illar. Det gick så bra och det blev både lite trav och kortare galopp för samtliga i uppförsbackarna. Vad duktiga vi är! ;-)

Annika och hennes utbyteshäst Illar. Så fin och go!


Det är så varmt nu, så jag lät Oliver vara utan täcket efter ridturen. Han tyckte det var så himla skönt och det första han gjorde då i hagen, var att leta upp en relativt torr fläck (tacksam för det är jag!) och rulla sig ordentligt. Söt-nöten, vad livet är härligt tycker både han och jag då :-)

Rull rull så skönt!

Och nu lunch!


Det börjar trots den härliga solen ute att kännas lite kyligt inne. Kanske för att jag sitter still och skriver?!? Har suttit med nya uppgifter i "Övervikt bland barn och ungdomar" och försökt att börja få till den "föreläsning" vi har som examensuppgift att göra. Usch det var inte helt lätt. Det är en himla kul uppgift, men väldigt klurig att få till på ett bra sätt. Forumet som vi ska göra inlägg i hade kommit upp idag i alla fall och vad jag förstod så kan man lägga in en frågeställning som dykt upp under arbetet med den här föreläsningen och lägga ut den för att kanske kunna få lite hjälp med just den frågan, eller åtminstone kunna få lite fler vinklar att se ifrån. Forumet har varit suveränt tidigare, så jag hyser gott hopp. Men men, nu ska jag lyfta på ändan och se om laxsidan har tinat något, så jag åtminstone kan veckla ut den innan den ska ugnsbakas. Det är middagen ikväll tänkte jag; ugnsbakad lax och potatis med lite god brysselkål och någon form av sås, vet inte vilken än bara :)

Lite för stel för att vecklas ut ännu..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar