onsdag 7 november 2012

Slappar dag, så skönt ibland!

Solig men kall dag har det varit idag.
Jag började dagen med att göra en frukostdrink istället för en "fastare" sort av frukost. Tänkte jag skulle vara lite snäll mot kroppen ett tag nu och verkligen vitamin-boosta, eftersom förkylningsvirusen bara verkar vilja avlösa varandra. Eller också var det bara för att jag var dum nog att tro jag blivit helt bra från förkylningen och gick och simmade igår. Efteråt började axlarna och ryggen värka och halsen kändes alldeles raspig igen. Så var det med det alltså, en ny förkylning triggade jag igång medan jag trodde jag gjorde något sunt för kroppen.

Sedan blev det en stunds kikande på arkeologins nästa moment som börjar idag. Första delen handlar om människans evolution, ut ur afrika teorin o s v. Ska bli spännande att få ta del av föreläsningarna. Efter detta träffade jag syster och tog en tidig lunch. Trevligt, det blir tyvärr inte så ofta vi kan få till några träffar så här, med allt som behöver klaffa..

En tur på e m på Oliver, tillsammans med Sussie och Mimir fick det bli idag med i detta härliga väder. Det var som sagt kallt, men man får passa på att ta till sig varenda liten solstråle man kan få så här års!

Till middag idag blev det vegetarisk chili under majstäcke - en modifierad variant av Nigellas recept på chili con carne med majsbröd. Mumsigt gott är det och har en massa spännande smaker i sig. Emmy tycker det är jättegott, medan Emil och Agnes har lite problem med kryddningen. Den är ändå inte speciellt stark tycker jag, men deras smaklökar är kanske lite känsligare än vad mina är.

Nu ska jag ta kväll och jag tror att jag ska sjunka ner framför en eller ett par avsnitt av "Förhäxad", en gammal ganska charmig serie tycker jag. Och jag har inte dåligt samvete för att jag inte pluggat en massa idag. I morgon kommer det att bli en dag med desto mer studier, så idag är jag snäll mot mig själv och bara slappar :) God kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar