fredag 30 november 2012

Mat för livet

Den här veckan har man varit flitig då. I tisdags var jag, Sussie och hennes mamma på Zumba och igår var Sussie och jag på ett pass gympa bas. Ikväll kvider mina stackars muskler aj, aj aj.... så nog bet det bra ;) Det är jättekul träning både Zumban och gympan, så det här kommer att bli stående pass två dagar i veckan är tanken.

Idag var vi iväg på den årliga "Mat för livet"-mässan som Celiakiföreningen i Stockholm anordnar. Mycket gott att smaka på, många skojiga recept och mycket goda inköp blev det. Det som gjorde mig mest lycklig var att någon brilliant själ äntligen har provat att göra glutenfri sötlakrits och den är så otroligt god, smakar precis som jag mindes att den finska sötlakritsen man kan köpa på Finlandsbåten smakar. Lycka!! Tack för det Lakritsfabriken Ramlösa!


Mmmm, tugg tugg, gott!

Drickpaus efter allt vandrande och smakande..

Trött Agnes

85%-ig choklad, lite väl smakrik


Det som i alla fall jag tyckte var det roligaste var i alla fall att Emmy choklad-freaket köpte en mörk choklad som innehöll vita, mintsmakande chokladflingor. Gott, gott såg det ut och ingen av oss läste ordentligt på framsidan (innehållet är ju det vi alltid läser ingående). När vi sedan satte oss för att dricka lite och vila benen tog så Emmy en provsmak av chokladen.... som visade sig vara lite väl häftig i sin intensitet även för Emmy som älskar mörk choklad annars. 85% kakaohalt, vilket man annars brukar ha som "krydda" i mat eller bakning. Jag skrattade gott kan jag säga och efter att hon sköljt ner den bittra chokladen skrattade hon lika bra (vilken tur för mig ;) ).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar