måndag 5 november 2012

Köttfri måndag

Idag är det måndag och jag försöker hålla på "köttfri måndag" här hemma. På så vis är åtminstone en av våra två-tre köttfria dagar i veckan spikad. Idag blev det kikärtsbullar med ugnsrostad potatis och grönsaksröra till. Gott! Emil efterlyste lasagne idag, men jag misstänker att det inte var den vegetariska varianten han var sugen på ;) Jag lovade att vi ska göra det någon dag i alla fall, men då tror jag att jag ska göra en kycklinglasagne faktiskt. Vi får se vilken dag det kan bli.

I morgon blir det en tur till badhuset på morgonen igen. Det är två veckor sedan sist nu. Först tog allt skoljobb upp tiden, sedan har jag inte mått så bra, förkyld och tungandad som jag varit. Men nu börjar jag så smått känna mig som folk igen, så i morgon ska jag simma några längder innan B kommer och jag ska följa henne till hennes ridning. Vattenträningspasset får helt enkelt vänta till nästa vecka.

Nu ska jag sjunka ner i soffan hos Agnes en liten stund och kolla på lite barnprogram, eller vad det nu är hon tittar på?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar