lördag 17 november 2012

Forts Vadstena klosterhotell

Det var en kanon trevlig vistelse vi hade, maken och jag på Vadstena klosterhotell. Kan varmt rekommenderas! Det enda som drog ner det hela, var att några idioter som inte tålde vad man kunde få att dricka till maten och kaffet, hittade pianot/flygeln kl 01 och började klinka på det och yla i högan sky. De kunde ungefär tre ackord på två låtar, vilka de tragglade på och sedan gick över till att "spela" gemensamt för att över huvud taget få till någon form av melodi. Sedan blev det ett jädra ylande på dem, de tog i från tårna och "sjöng", något de uppenbarligen tyckte de var mycket bra på. Klockan 03 blev det äntligen tyst. Hotellet hade gjort om, så att där receptionen funnits tidigare, fanns nu enbart soffor och umgänges områden, typ vardagsrum modell större (där då pianot stod) och personalen fanns i huset bredvid och missade hela "underhållningen".  Men, men, det är fjärde gången vi besöker Vadstena klosterhotell och det är absolut första gången som något sådant här händer. Nästa gång tar jag med knogjärn, så är det inte några problem sedan ;-)

Idag när vi ätit frukost, åkte vi hem direkt. Det var givetvis gymnasiemässa som började på f m idag. Emmy och vi kollade runt lite och hon fick prata med både lärare och några elever från de linjer hon är intresserad av. Det resulterade i att hon fortfarande är inne på natur- samhäll för att få lite bredd på valmöjligheterna efter gymnasiet, det enda var att förstahandsvalet på skola ändrades. Hon ska gå på deras öppet hus, samt prova att vara med på lektioner där en eller ett par dagar för att vara riktigt säker. Jag tycker det är så kanon-bra att den möjligheten finns idag.

Vi har varit och handlat in lite katt-bäbis saker till i morgon. För i morgon kommer han ju hem lilla Gustaf, iiiiii!!!! Kan inte bärga mig!

Välkomst fikaVäntan på fördrink i vinkällaren..

Vackra rum överallt och överallt kunde man sitta och bara vara

Otroligt vackra väggmålningar finns både här och var i vrårAgnes var på cirkus-kalas idag

Katt-bäbissaker införskaffade!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar