lördag 3 november 2012

Allhelgona helg.

Idag åkte vi till mormor och Pauli på f m. Det är så sällan vi hinner ses, det är en helg ibland som vi helt enkelt tar oss tid (från båda håll ska väl tilläggas). Allra helst en helg som den här tänker åtminstone jag till och vill passa på att träffa de av våra nära och kära som faktiskt fortfarande finns kvar här på jorden bland oss. Visst kommer vi även ihåg de som försvunnit från oss, men det känns extra angeläget ibland att faktiskt passa på att vara nära de som finns kvar. Efter en trevlig  fm åkte vi även till kyrkogården och tände ett ljus på pappas/morfars grav och sedan till minneslunden och tände ett för de som vi inte har så nära till gravplatsen, eller som helt enkelt valde att få vila i minneslunden. Kan tänka mig hur vackert det ser ut runt om på kyrkogårdarna denna helg, med alla ljus som lyser upp i den svarta kvällen och natten. Vi tänder även ljus i vår trädgård nu, med en liten önskan att alla våra nära och kära har hittat till ljuset..

Små ljuspunkter får lysa upp svärtan i trädgården

Fina ljuslyktan från mamma..
Anders missade sitt träningspass med Johan på morgonen eftersom vi skulle bort, men Oliver blev hans PT istället nu på e m. Ha ha ha vad Anders fick springa!! Jag red Oliver och han var jättepigg och alert idag och i uppförsbackarna började han att tävla med Anders om att komma först, Oliver galopperade och Anders fick ta i så hårt han kunde. När Oliver märkte att Anders sackade efter så saktade han av och väntade in. Jag undrar vem av dem som hade roligast?!

I morgon bär det iväg på f m igen, då för att fira kusinen som fyller 10. Det får bli en
 e m tur till stallet då igen och jag har lovat Emmy att hon ska få rida ut på Oliver istället då. Hon blev riktigt avundsjuk när hon fick höra att jag ridit ut idag :)

Ha en fortsatt trevlig allhelgona helg nu mina vänner och tänd ett extra ljus för att alla ska hitta till ljuset :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar