fredag 5 oktober 2012

Vatten över huvudet...

Idag har jag nog tagit mig vatten över huvudet både bildligt och bokstavligt talat.
Startade morgonen med att åka och simma en halvtimme, för att sedan sjunka ned i bubbelpoolen på relaxen en liten stund, innan det var dags att åka hem till föreläsningar och bokläsning. Har lämnat in tredje arbetet på Mat och miljö, fått godkänt även på andra arbetet där jag skickade in (lättnadens suck!!). Och så har jag nästan gjort klart de två delproven på arkeologin, måste få dem helt klara ni i helgen, för att koncentrera mig på den stora hemtentan där, som ska vara klar 1 nov. Mycket jobb alltså under dagen, men jag känner mig nöjd.

Jag hade ju sökt flera kurser inom hälsa och kost, förutom de här kurserna jag går nu. Då hamnade jag långt ner på reservlistan, men så kom jag först in på psykologin i Kristianstad, vilken jag fick hoppa av eftersom det blev alldeles på tok för intensivt med en 30 poängskurs till utöver nu. Sedan hörde de av sig om näringslärans grunder i veckan, vilken jag tackade nej till och hoppas jag kommer in på motsvarande i Umeå i vår istället. Sedan igår var det dags för Hälsopsykologi, då var det lite svårare att tacka nej, den vore ju hemskt bra att ha till det jag tänkt mig att "bli när jag blir stor", men nej fick det bli i alla fall... så idag fick jag registreringsnyckel till Övervikt bland barn och ungdomar och det gick helt enkelt inte att säga nej till den! Den kursen var nog den jag blev mest besviken över att inte ha kommit in på då i kursstarterna i höstas och den börjar på måndag, så jag ligger inte efter där i alla fall med själva studierna, utan det är väl litteraturen det blir lite knivigt med i början. Måtte den nu inte vara lika tok-intensiv som psykologin var, för då kommer det ju inte att fungera. Och måtte jag nu inte ha tagit mig helt vatten över huvudet, men jag vill verkligen det här så jag måste ju ge det ett försök!

Ha en trevlig helg nu alla vänner... det ska jag :))


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar