onsdag 24 oktober 2012

Tid för uppsats

Nu blir det lite dåligt med inlägg den närmaste veckan. Det är uppsatsvecka på arkeologin och jag samlar fakta och plitar så gott jag kan. Det är bara att hoppas det räcker hela vägen, att jag får ihop de begärda 10 sidorna med relevanta fakta som efterfrågas. Samtidigt har jag fått klart Mat och miljö uppgiften och ska börja skriva på samhällsfaktorer som spelar in på övervikt bland barn och ungdomar, så jag har lite att göra med andra ord..

Blev tipsad om en bok för ett tag sedan av Sussie - "Yoga med Malin". Beställde den från Cdon och fick den igår. Jag började läsa den igår när jag lagt mig och annars brukar jag kunna läsa två sidor, sedan sover jag, men den här hade jag istället lite svårt att släppa. Jag vet att man inte kan tycka om en person man aldrig har träffat, men om jag säger så här då, att jag har alltid tyckt om den bild av Malin Berghagen som media målat upp. Den bilden blev faktiskt bekräftad av boken tycker jag. Kanske gillar jag henne, eller bilden av hur hon är då, eftersom det går att känna igen sig själv i så mycket hon säger. Läs den är mitt tips!


Nähä, det här duger inte. Nu ska jag åka upp och kolla till grabbarn grus, sedan är det djupdykning i arkeologins värld. Hej hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar