söndag 7 oktober 2012

Strålande söndag

Idag åkte vi upp till stallet lite tidigare, inför Agnes lektion och för att jag ville få rida en stund med, det var ju nästan en hel vecka sedan sist nu. Solen skiner fortfarande så härligt och luften är alldeles klar,
m a o en strålande höstdag! Jag bestämde mig för att öva balansen idag och red därför med fårskinn istället för sadel. Det blev lite volter till att börja med, sedan lite övergångar från skritt till trav och sedan trav över bommar. Oliver var hungrig och riktigt irriterad först, när jag skulle borsta honom i stallet, men bara vi kommit ner till banan så vände humöret till det bättre även på honom :) Agnes lektion gick jättebra med, det lilla jag såg därutifrån ovalbanan och Anders som stod och tittade på sa att det såg riktigt bra ut. Kul och Agnes är så vansinnigt stolt när hon ridit :))

Lycklig och megastolt!

Lite bomövningar

Sötnöten Jenny
Lilla Jenny "ropade" på oss när vi gick ner till banan för att hämta våra jackor. Hon blev inte med ut på söndagens ponnyridning, utan stod och njöt i solen. Hon är så mysig och brukar gnägga lite lågt och brummande till oss när vi kommer. Det går ju inte att låta bli henne, så jag gosade med henne en liten stund där i hagen och så fick hon en pytteliten tuss hö att mumsa på medan hon väntade på sina kompisar (hade inget annat gott att ge henne :) ).

Idag hoppade vi över PNH-träningen. Emmy är förkyld och det har satt sig i axlarna och nacken på henne. Jag är definitivt inte upplagd för sådana koncentrationsövningar just nu, är helt enkelt inte i balans för det nu. Fick samtal från en mycket kär vän igår, som kom med riktigt sorgliga nyheter. Försöker att komma i balans för henne nu, för att kunna tänka och skicka positiva tankar och energi, och för att kunna finnas där stabilt och stadigt när hon behöver. Var i skogen för att tanka energi, glädje och styrka nu på e m. Vi hittade 14 liter svamp på nolltid och lugnet sänker sig ganska snart för min del i skogen. Kunde dock inte låta bli att tänka på förra hösten när hon önskade sig i present av mig en skogstur med svampplockning, vilket vi också gjorde. Hoppas och önskar så innerligt väl att vi kommer att kunna göra det kanske redan nästa höst igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar