måndag 29 oktober 2012

Spännande mässa

I helgen var Helen och jag på föreningen Norrljus mässa. Det är några år sedan vi var sist och då var det lite större och fler "utställare", inte för att det var dåligt på något sätt i år inte! Nej det fanns mycket spännande att se och göra. Jag fick testa någon apparat som skulle tala om ifall man hade några allergier och hur energierna i kroppen var. Allergier vet jag ju redan, så energier var ju lite intressant att få reda på. Tummarna visade visst hur lymforna mådde och mina gick på fullständigt högtryck. Till saken hör att jag vaknade med halsont och slem i halsen. Lungorna fick också bekänna färg menade hon,och det var ju inte så konstigt då med en begynnande förkylning. Resten av energierna i kroppen var fullständigt i oordning, hon undrade om jag var stressad över något? Ha ha ha, ja hur ser livet ut med tentor och funderingar i kombination. Fick i alla fall rådet, eftersom jag är en mycket stresskänslig person som blir sjuk av stressen, att äta magnesium. Det är det första som en stressad kropp börjar ta av menade hon, och det blir en ond cirkel av det då. Så det är väl bara att testa förmodar jag, allt som kan hjälpa att gå ner i varv när det verkligen är som värst är ju guld värt.
På mässan träffade vi Tina som vi båda jobbat med tidigare. Hon visade oss till Norrljus bord, där de sålde stenar med olika egenskaper. Man fick ta en liten ur en skål med blandade stenar och Tina menade att det brukade vara så att man tog den sten som man var i behov av. Jag hittade en liten, som jag tyckte var fin och tog den. Sedan fanns det en som såg svart ut, som skulle vara balanserande och ta bort negativa energier. Tänkte att den skulle nog vara bra för mig nu då, så jag köpte den. Samtidigt frågade jag vad stenen jag tagit var bra för och det visade sig att den stod för precis samma egenskaper. Hm, så det stämde tydligen det där med att man söker upp vad man behöver. Jag skulle lägga dem på salt något dygn, vilket jag gjort, eftersom det var många som fingrat på stenarna där och de behövde bli renade. Sedan ska man göra så med jämna mellanrum  för att de ska kunna jobba på ett bra sätt. Inte allt för betungande m a o :)
Var på första storseansen någonsin där med. Det var mycket spännande och flera fick kontakt med anhöriga, med detaljer som mediumet inte kunde ha vetat. Hon var kanon det här mediumet och man fick en riktigt bra känsla av henne. När det blir "stökigt" här hemma nästa gång och man inte vet hur man ska klara av det, då har jag i alla fall idag ett nummer att ringa, vilket inte känns helt fel :) Jag frågade om hon gjorde hembesök och skulle precis börja berätta lite om hur det var ibland, när hon bara ropade stopp stopp, jag vill inget veta om vi ska ses igen!! Det känns seriöst i alla fall tycker jag.
Nehej, nu ska jag gå till kuddby. I morgon planerar jag att ha min arkeologi uppsats i stort sett klar, så jag kan skicka in den senast onsdag.


God natt alla vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar