fredag 19 oktober 2012

Lunch-date, discoförberedelser och rymlingar

Har varit på utvecklingssamtal med Emmy idag på f m. Sedan bar det av till en lunch-date med Mia, Helen och Iréne. Mycket trevlig och härlig lunch med toppentjejer :) Varmrökt laxsallad satt väldigt fint och vi fick äta i en härlig miljö nere på "Knäppingen", det ska helt klart bli fler gånger.

En händelserik dag på fler sätt har det varit. I morse hade Anil rymt till skogs när jag skulle ge dem frukost, men han blev inplockad i hagen igen. Sedan var Ulrika upp till dem på e m för att spärra av bron för dem upp mot skogen och då drog de båda två till skogs i full karriär, rakt igenom staketet så att trådarna flög åt alla håll. Hade de kunnat ropa TJOHOOOO hade de förmodligen gjort det också. Jäkla hästar! Det blir förpassning ner i "gropen" betydligt tidigare än det var tänkt, men vad gör man? Har de börjat med de här fasonerna kommer det att fortsätta och det är nog inte så bra att ha två hästar lösa i skogen nu med älgjakt och allt. Tur att Ulrika fick in dem i rätt hage igen..

Tove har ostört fått ockuperat min arbetsplats idag, vilket hon inte var ett dugg ledsen för. Jag får helt enkelt ta igen studietimmar den här helgen.Igår fick jag hämta ut två bokpaket. Det ena är skolböcker jag kommer att ha nytta av även längre fram, men det andra var fruktansvärt onödiga böcker, fy skäms på mig.. men jag kunde inte hejda mig när jag hittade dem bara. Det är ju min favvo författare det handlar om här va´! ;))

Och NÄR hade jag tänkt få tid till de här då??!

Spännande kurslitteratur
Nu ska vi laga middag här, för att sedan kunna hjälpa Agnes att bli fin inför discot på skolan ikväll :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar