onsdag 3 oktober 2012

Kommande vattenliv?

Igår gick jag på mitt första, men definitivt inte sista, vattenträningspass. Grymt kul och hur jobbigt som helst! Det som är så härligt är att i vanliga fall hade jag blivit jättesjuk så snart vi kommit till arm och axelövningarna, men med vattnets hjälp kan även jag köra ett stenhårt pass utan att behöva lägga mig resten av dagen. Tro nu inte att det för den skull blir mindre träning för kroppen, nej gode värld vad det bet! Vi fick köra både "cykel" på en flytkorv, armövningar med skumgummi-hantlar (som faktiskt blev så tungt till slut att jag inte trodde det var sant) och så riktiga magdödare med fötterna i en frisbee mot bassängkanten. Som sagt grymt kul, så jag har bestämt mig, det här är träningen för mig och det blir autogiro på Medley så att jag även kan åka dit för motionssim någon dag i veckan, plus att Agnes måste få fortsätta simma någon dag i veckan nu när hon precis lärt sig den konsten. Så det lutar åt att vi verkligen kommer att regredera till vattenvarelser ;)) Och vet ni det bästa av allt? Idag har jag grym träningsvärk, armarna och axlarna värker, lår och höfter känns av, MEN jag känner mig inte sjuk!!

Flytkorvar. Försök att cykla på dem!

Skumgummihantlar. Helt otroligt vilken träningsvärk de kan ge!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar