tisdag 16 oktober 2012

Ett litet pynk, såå sööööt!!

Ha ha ha, nu har vi nog haft fisk, kyckling och vegetariskt lite väl mycket här hemma. Idag köpte jag en bit långhare som jag tänkte vi skulle ha till middag med grönpepparsås. Agnes frågade vad jag lagade för mat och när jag svarade kött, sås och potatis sa hon mycket häpet: Va´ kött??!! och gick sedan fram och kollade i grytan för att se om det stämde. Så kan det vara! :)

Oliver har blivit fin om hovarna idag, så skönt. Marika hovslagare tyckte att han såg riktigt fin ut om hovarna faktiskt, vilket var en lättnad. Den svullna randen fanns inte där när jag skulle visa henne, utan hade gått bort under de två timmar han fick stå i stallet och vänta på sin tur. Hovarna hann torka ordentligt under tiden och m a o så är den mjuka och svullna randen högst upp på hoven för att det är blött blött blött hela jäkla tiden. Jag tog in honom så tidigt med flit, för han var lite snorig och hängig idag när jag kom. Det tunna täcket var trots allt för tunt i detta skitväder vi välsignats med, så han blev förkyld. Nu är det varmt täcke på igen.. Vi satte en ny tid om bara 7 veckor igen, eftersom hans hovar hade växt så pass mycket sedan förra gången, vilket i sin tur förmodligen berodde på att de blivit stimulerade under den tiden han gick barfota. Man lär sig något nytt varje dag, så härligt det är :)

Igår tittade vi på världens sötaste kattungar och föll för hela bunten så klart, men i synnerhet en goding som vi genast gav namnet Gustaf - en liten rödvit, lite mullig och sömnig hankatt, vad kan vara mer passande OCH han ska bli vår!! Vi bara längtar allihop och barnen kan knappt bärga sig till han är 12 veckor, nu är han 4 veckor om jag inte minns helt fel. Så det är lite väntan kvar.. Emil funderar på om han kommer att gilla lasagne som sin namne med, ha ha ha.

Men kan man annat än älska det här knöpet??
2 kommentarer:

  1. GRATTIS till eran nya familjemedlem! Och jaaaa han var ju bara för bedårande! <3

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja du kan tro att vi bara väntar nu :))

    SvaraRadera