måndag 17 september 2012

Vinterrustning

Ösregn på morgonen, så idag blev det tyvärr ingen ridtur som start på dagen. Istället kände min stela kropp och ömmande leder att det var hög tid att ta tag i de problemen igen nu, så det fick bli ett medicinskt yoga pass istället. Eftersom det är ett tag sedan sist nu (slarv av mig, jag vet!) fick det bli det kortare passet på 30 min, vilket var gott och väl tillräckligt kändes.
Kan bara varmt rekommendera den här yoga DVD:n. Jag antar att om man vill går det att gå in på tidningen Hälsa´s hemsida och fråga om det fortfarande går att beställa den via dem. Den följde med en tidning för några månader sedan, men som sagt tror jag säkert det går att beställa den via dem....

Det låter som om vi har ett helt gäng hackspettar som går lös på huset runt om. Men det visade sig vara små talgoxar, som försöker knacka fram av isoleringen de vet finns där inunder. Så kan det gå när det tar alldeles för lång tid innan all panel är uppe. Förra året kunde de hacka loss bitar av isolering som fortfarande var åtkomlig då, men i år går det inte lika bra för stackarna. Vinterrustningen är i full gång nu med andra ord, man kan undra hur den här vintern kommer att bli...

Idag har jag knåpat på vår ekomapp, som är nästa uppgift på "Mat och miljö"-kursen. En stor lucka finns kvar, där övriga i familjen kan säga vad de tycker ska vara med, vad gäller personer, företag, system, organistationer m m, m m som vi interagerar och utbyter resurser med. Spännande kartläggning av sig själv, eller oss själva och vårt liv måste jag säga.

Min ekomapp

För övrigt har jag hunnit med att söka ett par mindre kurser till VT, båda handlar om kost och hälsa, men den på Umeå universitet är på 15 hp och halvfart och den på Linnéuniversitetet är kvartsfart och 7,5 hp. Bara att hålla tummarna för någon av dem nu då. Om en månad får man veta!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar