onsdag 12 september 2012

Var finns alla??

Sitter här vid skrivbordet och njuter av en ännu så länge alldeles grön trädgård. Vårt lilla äppleträd, som skymtar bakom krikonträdet, är alldeles nedtyngt av frukt i år. Det är så roligt, för rådjuren gav sig på och barkade det ganska så hårt förra året, så vi trodde definitivt inte det skulle överleva vintern. Men i år står det kvar så tappert och ger oss en jätteskörd, med tanke på hur litet det är!Jag känner mig lite som om jag tittar in i ett alldeles tomt rum och ropar hallåååå, så det ekar, på arkeologin. Har t o m skickat in en fråga på forumet och verkligen presenterar mig som kursens korkskalle (skönt nog är jag gammal nog att kunna bjuda på det ;) ), frågar hur de övriga får in alla föreläsningar och allt som ska läsas, utan hjälp av någon form av instuderingsfrågor eller så. Hur var A-kursen när de gick den, de som gick i Umeå innan med? Men svaren uteblir..... inte ens några lärare verkar kika in och vilja svara på några frågor.... Det kanske bara är jag som går, nej förresten det var faktiskt en till inloggad igår där, för första gången någonsin. Vi är två, vi kan ju ge varandra tentor. Ska nog ge det som förslag tror jag ha ha ha....

Igår gjorde jag kalops på älgkött till middag. Det var riktigt gott. Vet inte vad det är annars för jag brukar känna mig lite lätt illamående av kalops i vanliga fall, fast jag tycker det är riktigt gott. Konstigt! Men den här gången blev det inte så som tur var och vi fick en ganska "klimatsmart" middag sammantaget. Idag får det bli grönsakssoppa och pannkakor som kompensation :).

Morgonen har i alla fall varit strålande. Fint väder och en långtur tillsammans med Sussie och hästarna, kan det bli en bättre start på dagen?!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar