tisdag 11 september 2012

Välgörande val

Igår bestämde jag mig för att lägga ner psykologin, åtminstone för tillfället. Det blev ett helt sjukt tempo för mig med den, vilket innebar att tiden och orken inte fanns för de ämnen som egentligen var meningen att jag enbart skulle läsa den här terminen: arkeologi och Mat och miljö. Jag läste och läste och läste på psykologin, för att sedan plötsligt komma på igår att jäklar, jag har ju inte varit inne och kollat om jag fått några uppgifter på arkeologin ännu. Mat och miljö har jag lyckats klämma in första inlämningsuppgiften på och nästa är om två veckor, så den är jag någorlunda i fas på. Men arkeologin "gick jag på" en jättespännande föreläsning på igår och då helt plötsligt kändes det kul att plugga igen. M a o så hade redan hetsen på psykologin hunnit ta bort glädjen för mig att läsa igen. Inte rätt alls! Så jag bestämde mig för att hoppa psykologikursen, skickade ett mail till kursansvarige där och det kändes verkligen som om en enorm tyngd bara lyftes bort! Ett helt rätt och mycket välgörande beslut för välbefinnandet kan jag säga...

Idag ska jag följa B till hennes ridning på f m, sedan ska jag läsa lite arkeologi resten av dagen. Får bli sådant upplägg nu att fyra dagar i veckan går till den kursen, som är störst och femte dagen till Mat och miljö. Det borde bli ett bra upplägg....

Solen tittar fram idag med, vilken lycka och krikonträdet ser ut som om krikonen är färdiga att plockas. Kanske ska ta och göra lite ny krikonmarmelad här i helgen, det har en försvinnande åtgång kan jag tala om :)

Ha en bra dag nu mina vänner :))


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar