torsdag 27 september 2012

Vackra och goda

Idag åkte jag upp till Oliver och tog av honom täcket tidigt på morgonen. Efter nattens ihållande regnande, var det säkert skönt att bli av med det ett tag och inte blev det sämre av att solen sken så gott på grabbarna där i hagen. Men ingen tid för ridning idag heller, utan jag hastade in till sta´n så snart affärerna öppnade, hängde fullkomligt på låset i dag. Agnes har vuxit massor på kort tid och härom dagen konstaterade hon att alla byxor är alldeles för korta. Och minsann, det var allt lite Magnus Häremstam i Fem myror över brallorna. Så jag stoppade på mig rabatt kupongerna från Åhlens jag fått och köpte ett par thights och långärmade t-shirts till henne. Problemet nu är att storleken hon drar på längden är alldeles för stor i midjan, så jag hoppas hon inte kommer behöva gå och hålla i byxorna...

Sedan hastade jag hem för att kasta i mig en snabb och tidig lunch, innan jag började lyssna igenom ett par föreläsningar igen, som jag förmodar sitter inne med lite svar på frågor till Forumet på arkeologin jag vill få iväg innan helgen. En kaffe och lite goda, rättvisemärkta, chokladdoppade paranötter hjälpte studierna väl. Jag hittade t o m ett par svar på första provet under de föresläsningarna, tack för det! :)

Min "ego-mugg" från Emmy och lite god choklad

Våra egna, små, röda äpplen är nu redo att skördas och de är så goda. Inte nog med att utsidan lyser klarröd, insidan har även den färgats av en otroligt röd, klar nyans..

Vilken färg!

Nu ska jag ta och baka en äppelkaka som vi ska ta med ut till mormor och Pauli ikväll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar