onsdag 26 september 2012

Tama djur och vilda barn!

Inte riktigt 100 m från vårt hus ligger en backe. Den är jäkligt dryg när man cyklar uppför och man får upp farten bra på vägen nerför, något som då INTE cyklister utnyttjar, nehej då, det är självklart bilisterna och allra helst lastbilar. Läste någonstans alldeles nyligen att det inte stämmer det där med att tung trafik går snabbare än vanliga bilar i nedförslut, alltså betyder det att de j-a idioterna som kör timmerbilar, mjölkbilar och grusbilar verkligen laddar på innan backen. Idag,(precis som jag gör alla andra morgnar), när jag stod vid grinden och tittade medan Agnes gick på vägkanten till skolbusshållplatsen, kommer en grusbil i full kareta förbi. Visst den höll åt hö kanten, men han måste ha sett samlingen av barn som stod längre bort och väntade. Barn är enligt min mening inte direkt kända för att vara stilla när de väntar och man vet ju aldrig när någon tröttnar på att bara stå där, utan börjar busa med de övriga. Idag gick det bra, men jag skulle aldrig ha vågat riskerat några andra människors liv på det sätt som han faktiskt gjorde. Tyvärr är han nog inte ensam om att inte tänka på det sättet över huvud taget, utan det måste hända något först innan hjärnan kopplas in på att man faktiskt beter sig farligt ute bland andra. De tama djuren som också finns här runt omkring, de är det ingen idé att ens ta upp, för om inte människor betyder mer för vissa idioter, då lär inte djuren vara värda ett ruttet lingon i deras ögon! Usch för idioter!!!!

Fina skolbussen

Nu ska jag försöka hitta svaren på hur man har daterat de nordliga hällbilderna, samt hur olika forskare resonerat kring hällbildslokalernas diversitet. Det kommer att ta hela dagen m a o. Som tur är har Sussie också fullt upp den här veckan, så våra morgonturer får ligga på is fram till nästa vecka. Jaha ja, inte maska mer nu då, utan bit tag i uppgiften människa!
P. S Det här receptet måste ni bara testa till en bit laxfilé, det ska jag idag: Grönsaksröra
och fira att första inlämningsuppgiften på Mat och miljö blev godkänd får det nog bli en bit kladdkaka till e m kaffet tror jag :))
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar