tisdag 25 september 2012

Spa dagar i antågande

Nu är det inte många dagar kvar tills Marie och jag åker på vår årliga"husmorssemester". Ett kanske gammalt och förlegat uttryck, men ack så gott det klingar i mina öron! En gång om året försöker vi att göra något för en trött kropp och själ, så de kronor man sparar under året till just detta är verkligen värda sin vikt i guld! I år är det Sandvik spa som ska få stå för bubbelpool, god mat (hoppas jag) och diverse aktiviteter som ingår, typ vattengympa och så. Ska bli såå skööööönt!!!

Sandvik spa

Idag har jag jobbat på f m, varit med B till hennes ridning. Ruggigt, regnigt och kallt var det. Hon fick rida i ridhuset idag som tur var, för jag hade glömt paraplyet hemma...

Ha en skön kväll i höstrusket nu mina vänner. Jag ska hämta Agnes och sedan göra lite rotsaksplättar, av potatis och våra egna morötter till middag tror jag..
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar