lördag 1 september 2012

Oliver och Emmy är igång!

Idag har Emmy och Oliver kört sitt första, ordentliga träningspass tillsammans. Det tar 30 min för honom att värma upp, det fick vi svart på vitt på idag. Han var jätteseg först, ville knappt sträcka ut benen i skritt och traven var inte mycket bättre den. Men så efter en halvtimma var det som att vända på en hand. Först seg, seg, sedan på 20 sek började han snyggt och prydligt böja huvudet, traven fick spänst i stegen och han jobbade på hur snyggt som helst! Han höll efter ett tag även galoppen snyggt och de avslutade med att hoppa lite över låga bommar. Det var ett mycket nöjt par som avslutade dagens träningspass märktes :)
Agnes ska börja rida storhäst-lektion för Sara i morgon. Hon ska få rida Freja de lektionerna på söndagarna, så igår fick hon prova hur det skulle fungera med Freja, när Sussie var med och förklarade vad som var viktigt att tänka på. Agnes tyckte det var lite läskigt först, men var sedan mycket stolt över sin bedrift. Nu äntligen börjar vårt vardagsrum/arbetsrum bli klara. Det är lite småfix kvar, sedan ska jag ta lite bilder :)

Lördagsmiddagen idag valde jag, alltså blev det fisk :)) En mycket god mandelfisk med champinjonsås som jag varmt kan rekommendera!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar