fredag 14 september 2012

Itching


Vaknade utan tandvärk idag, HURRAAA!! Det kliar något förbaskat i tanden istället, men jag har bestämt mig för att se det som ett tecken på att det som "skadades" runt omkring ingreppet i tanden, håller på att läka nu. Hoppas jag inte gör något dumt som avvaktar att ringa tandläkaren idag nu bara.... Tänkte det får vara till på måndag, är det lika då så får jag väl ringa och kolla om det är okej eller om det är bakterier som killar mig.

Hade fått svar från en kurskamrat på arkeologin idag i alla fall. Samma person som var inloggad sist jag var det för övrigt. Fick lite bra feedback på mina funderingar kring hur upplägget är och han hade gått A-kursen i Umeå förra året, så han kunde berätta lite hur det varit då. Kanon-hjälp var det i alla fall och jag har kunnat slappna av lite nu vad gäller det området känner jag. "Var" på ytterligare en jätte spännande föreläsning nu på morgonen, som handlade om Dumpok, en bosättning från stenåldern i Arjeplog, där det visat sig att man får flytta tillbaka tiden för isavsmältningen en del och att det bara tog några hundra år efter detta innan människor kom dit och röjde upp i vegetationen (som dessutom var en helt annan än man skulle kunnat tro, vilket pollenanalyserna visade) och bosatte sig där. Som sagt en mycket spännande föreläsning, som gav mersmak om just det området, så jag ska försöka hitta lite mer att läsa om detta, när jag fått stärka mig med en kopp kaffe och sträcka på kroppen en stund.

Idag står det som spön i backen, så ingen ridning på morgonen idag. Men jag låg lite efter med pluggandet efter gårdagens slarv, så det var ju ganska så bra.

Nähä, kaffe var det nu. Tack och hej för idag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar