söndag 23 september 2012

Bomlös sadel

Det blev en bomlös sadel idag i Ringarum. Tur det, eftersom det är en liten bit att åka, så det inte blev i onödan ;) Det enda som inte fanns där var en pad avsedd just för bomlösa sadlar, en sådan får vi skaffa på Hööks, men det får allt bli en annan dag.

Ikväll började vi att ge grabbarna grus extra mat i hagen, de var hungriga nu. De hade gått över bron upp i skogen när vi kom och först när vi ropade kom de försiktigt ner från skogen, lite avvaktande, men när de såg påsen som de vet brukar innehålla mat, kom de i full fart över bron. Det var riktig spänst i stegen hos dem då minsann :)Jag gör en kålpudding ikväll som vi får ta till middag i morgon. Egentligen skulle jag väl låtsas som om det är välplanerat och med ordentlig framförhållning inför morgon dagen.... men så är ju inte fallet då ;)
Jag hade köpt hem ekologisk blandfärs och vitkål så att vi skulle haft den redan i helgen, men det har hela tiden kommit något annat i vägen och jag glömde helt enkelt bort det till slut. Men som tur var fick jag syn på färsen förut och var då tvungen att ta hand om den så att den inte skulle bli förstörd, det är den krassa sanningen. Men en annan dag, DÅ ska jag göra något för att jag har en enorm framförhållning ;))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar