söndag 19 augusti 2012

Trött-dag

Idag var Emmy, Agnes och jag till Lindex på f m för att införskaffa lite klädnödvändigheter inför skolstarten i morgon. Emil och Anders var på terminens först skytte under tiden. Efter klädhandeln ville Emmy till Media Markt för att köpa sig en web-kamera och Agnes passade då på att gå in till Toys R us för att skaffa sig lite mer GeoMags - magneter som man kan bygga ihop olika saker av, för de pengar hon hade kvar från födelsedagen. Efter detta shoppande åkte vi upp till stallet ett par timmar. Emmy ville rida ut istället för att öva på banan idag, så hon lånade Gullan och följde med Agnes och mig runt klätterrundan istället. Det blev en jättehärlig tur, med sol och varma vindar. Oliver hade lagt sig i hagen när vi kom för att hämta honom, mitt i solen och bara njöt :) Han piggnade snart till i alla fall när det var skogen vi skulle till idag.

Ollie njuter av sol och värme
Resten av dagen nu har jag varken lust eller ork till ett skapandes dugg. Alltså har jag satt på en av filmerna jag köpte på MediaMarkt, "Från andra sidan". En film som helt klart ska ses i riktigt klart dagsljus, hua!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar