söndag 12 augusti 2012

Konfalägret över.. för stunden

Idag hämtade jag Emmy efter att konfirmationslägret var över. Inatt hade ytterligare 25 personer insjuknat i maginfluensa där, så Emmy och Ida hade gömt sig i sitt tält, spritat av både sig själva och allt de såg och tog i var 5:e minut och gått på toaletten i skogen - allt på inrådan från sjuksköterskan på lägret, som kommit och pratat med dem igår kväll, då 4 till hade blivit sjuka. Emmy hade inte ätit något alls idag, så hon var bra hungrig när hon kom hem. Hoppas, hoppas nu att hon inte blivit smittad!

Ha ha ha, ja vad säger man??!

Emil och Erik lekte, förlåt det får man ju inte säga att de gör nu längre nej, utan ungdomar "hänger"... såå... de "hängde"över badbaljan med ett sjunket playmoskepp. Ha ha ha, taskig mamma är va Emil??!Flisan kom hem idag igen efter flera dagars frånvaro. Förbaskade katt, hon gör lika varje sommar. Undrar vart hon tar vägen? Förra året var hon borta över två veckor, så då satte vi upp efterlysningslappar och kollade efter henne på Fia-hemmet, men ingenstans fanns hon. Så kom hon bara knallandes hem igen en dag, mager och hungrig. Ibland tror jag hon är dement katt-rackarn och går bort sig!

Som om inget hade hänt!
Äntligen har havtornsbusken börjat ändra färg på bären. Det ska bli så spännande att smaka dem lite längre fram när de mognat helt. Även björnbärsbusken har många kart, som bara väntar på att mogna. Mums!

Havtorn

Mmm, björnbär

Violrutan kom i blom trots allt i år. Så skir och fin!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar