tisdag 7 augusti 2012

Jobb jobb

Nu har det varit intensivt arbete sedan jag började i måndags. Idag är jag inne på dag 3 av 5 på raken, sedan en dags ledigt och så arbete några dagar igen. Så mycket rida och NHS träning för min del blir det dessvärre inte nu under den här perioden, långa arbetsdagar med mycket kvällsturer sätter P för det, men det är ju bara under en begränsad tid, sedan får jag ta igen det när livet återgår till det "normala":)

Det blir arkeologi B på 30 p och halvfart för mig till hösten, det visste jag sedan första antagningsbeskedet, men igår fick jag glädjande nog reda på att en av nutritionskurserna jag sökt och som jag bara hamnat på reservplatser på, kom jag in på i alla fall. Tjohoo!! Mat och miljö ska jag läsa på kvartsfart också och det ska bli så himla kul. Den kursen har redan lagt ut sitt välkomstbrev och litteraturlista, samt länkar till PDF:er och rapporter som ska laddas ner och läsas. Har redan börjat med det kan jag säga :))

Igår innan jag skulle till jobbet, följde jag med Emmy upp till stallet så att hon fick träna lite på vackra Freja. Idag åkte hon iväg på en veckas konfirmationsläger, sedan kommer hon hem ett par dagar för att tvätta och packa om och sedan är det ytterligare några dagars konfa-läger, innan själva konfirmationen är. Det blir inte mycket träning för henne inför nästa lektion, men hon hade visst pratat med tränaren om det så att hon också är medveten om det.Nu på morgonen var Agnes uppe och red lite på Felicia. De är så fina ihop de två tjejerna! :)
En av stallkatterna - Mims har jag för mig att hon heter, kom på vägen och mötte oss och ropade till oss på långt håll. Ha ha, vad de är härliga djuren!Innan vi åkte hem, var i alla fall Agnes och jag tvungna att gå in till Oliver i hagen och klappa om honom en stund och så fick han faktiskt ett par morötter. Har annars lagt av med att ge honom godsaker så där, eftersom han har haft en tendens att vara både "tiggig" och "nafsig" och de olaterna gav sig ganska snart efter att vi slutat med godisbelöningar. Anil-gubben gick och betade i andra änden av hagen och brydde sig inte alls om att vi var där, så han får väl ta chansen till morötter om vi gör likadant någon mer gång ;)

Nähä, nu är det väl bara att packa ihop lite matsäck och bege sig iväg för att tjäna lite pengar då. 1 kommentar: