tisdag 28 augusti 2012

Hemkontor

Idag är de två största barnen hemma från skolan, genomförkylda. En vecka hanns med i skolan, innan halva klasserna ligger nedbäddade, sjuka... Det är som det brukar vara med andra ord i skolvärlden. Ännu en anledning till att studera på distans ;)

Jag har kämpat för att hitta min kurslitteratur på arkeologin, men den lista jag fick hem efter att ha efterlyst en litteraturlista, är det antingen fel på, annars blir det nog en mycket konstig kurs det här. Det går nämligen inte att få tag i böckerna vare sig via nätaffärer, bibliotek eller Bokbörsen. Nog för att ämnet är arkeologi, men nog måste det väl finnas färskare litteratur i alla fall????? Har äntligen fått namn på kursansvarige lärare nu, hoppas att han kan ge lite bättre svar innan kursstaren. Tycker det är sjukt dåligt att de inte klarat av att lägga ut vare sig namn på den ansvarige, eller en litteraturlista i samband med att kursantagningen är klar, utan att man får maila studievägledaren om detta. De övriga kurserna hade detta klart redan när de skickade ut välkomstbreven, men å andra sidan har ju inte arkeologin ännu skickat ut dem ännu heller :P Det ska bli mycket spännande att se hur den kursen kommer att arta sig!

Vi var på IKEA i helgen för att införskaffa ett hemkontor. Det går inte att fortsätta sitta vid matbordet så här och vara tvungen att packa ihop alla papper och böcker för att det är dags att äta. Nu ska det bli struktur och ordning här hemma istället. Men just nu är det mest kaos tycker jag :) Eftersom man får hämta en del delar på ett hämtlager och andra delar på IKEA, så blir det naturligtvis så att man glömmer delar. Så idag ska Anders åka dit igen efter jobbet och skaffa de sakerna som vi glömde. Just nu ligger det grejer, böcker och DVD:er överallt, men om bara ett par dagar kommer ordningen och lugnet lägga sig över Casa Johansson igen :))

Väldigt mycket kartong blir det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar