tisdag 21 augusti 2012

Äntligen smärtfri!

Fick en akuttid hos tandläkaren idag, eftersom min gamla, lagade kindtand kändes som den höll på att explodera. Inte ens en mix av panodil och Ipren kontinuerligt tog bort smärtan helt. Så... nu är jag 1300 kr fattigare, plus att jag fick säga ifrån om att jobba ikväll som jag tidigare tackat ja till, men betydligt mycket smärtfriare. Det är faktiskt värt varenda krona! Men tro inte att den j-a tanden är klar i och med det här. Nehej då, i mitten på september ska jag tillbaka igen och då ska hon fortsätta att rensa tanden. Sedan blir det rotfyllning på det och hela kalaset ska landa på 5700 kr. Kan inte hästarna på travet börja springa som de ska snart??!!

Var med B på hennes första handikappridning idag och det gick så bra så. Det märks att hon ridit tidigare och ledaren trodde att hon nog skulle kunna rida själv (med grimskaft, men så att hon får styra själv alltså) snart. Kul! Hon är så himla stolt över ridningen :)

Lite positiva nyheter är att jag trots allt kom in på psykologi I på högskolan i Kristianstad. Så istället för de halvtidsstudier jag hade sett fram emot nu så blev det studier på 125% sammanlagt. Tänkte att jag testar i alla fall, går det så går det.

Nu ska jag försöka få i mig en varma koppen och en mjuk macka. Har inte ätit sedan frukost så nu snurrar det i huvudet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar