tisdag 14 augusti 2012

Äntligen ledig

Idag har jag äntligen haft en ledig dag. Det har varit så mycket jobb nu, så det känns som om jag glömmer något hela tiden idag. Och inte nog med det, jag är ledig i morgon med! :)) Jag började med att sova fram till 9.00 idag, vilket kändes som en ofattbar lyx måste jag säga. Välbehövligt var det med, jag har kännt mig betydligt piggare idag ska jag medge. Sedan var Emmy och jag och skaffade lite mer färg till hennes hår. Det blev så solblekt under lägerveckan, så hon vill fylla på med lite mer färg inför konfirmationen och skolstarten på måndag. Nu hittade hon ytterligare en röd nyans som hon blev mer sugen på, men det var samma märke som tidigare. Jag ringde till kompisen Mia som ju faktiskt är utbildad frisör och frågade om det skulle bli knasig färg eftersom hon redan är färgad i håret. Hon rekommenderade att färga bara en slinga bak först för att se så det inte blir en chock. Smart, det hade jag faktiskt inte alls tänkt på att man kan göra. Så i morgon efter stallet ska vi testa den färgen.. Spännande!

Emil är med farfar på speedway ikväll och vi övriga åkte upp till stallet och red på banan med Oliver och Freja. Agnes lånade lilla Jenny idag och kämpade på runt ovalbanan med lite bommar där. Hon var tidigare halvfodervärd till Jenny och hon har sagt länge nu att hon skulle vilja rida henne, så idag fick det bli så. Hon är så otroligt snäll och söt lilla Jenny! Freja triggade Oliver att visa sin bästa sida, så det gick riktigt smidigt att hålla igång honom på banan idag. Kul! och jag var alldeles svettig efter ridpasset :)

Nöjda efter dagens pass

Häromdagen på "klätterrundan".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar