måndag 9 juli 2012

Sommarskrik

Tänk att ungar tycker det är så härligt att få gallskrika av förtjusning. Agnes är över hos klasskompisen och grannen Melina och de tar ett dopp i deras pool. Jag hör illtjuten som de lägger av, som om de stod på trappen här och skrek. Vore det inte för att jag vet att Melinas mamma är med där, hade jag nog rusat över. Hoppas inga av de övriga grannarna blir ihjälskrämda nu bara ;)

Idag ska det bli en smaskig sommarlunch med rökt lax och tagliatelle i ostsås här. Solen skiner äntligen igen, så det känns som en mycket passande lunch.

Kvällen har däremot bjudit på ett dundrande åskväder, så pass att jordfelsbrytaren utlöstes. Agnes och jag var inne på Maxi och handlade samtidigt och blev väl genomdränkta både på väg in till, som ut från affären. Urr, kallt blev det. Temperaturen landade helt plötsligt på 15 grader och med våta kläder kändes det rejält kallt kan jag säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar