söndag 22 juli 2012

Förberedelser

Idag har det blivit mycket förberedande inför i morgon när Anders fyller 40. Hade tänkt att grilla kycklingspett ikväll till buffén i morgon, men jag hade ju glömt att köpa hem mer spett, så det får bli mindre filébitar som är grillade istället. Måste säga att det inte gjorde så där värst mycket, eftersom att stå och pilla med 2 kg kycklingfilé till spett, kändes inte så lockande nu när det finns hur mycket som helst att göra i alla fall. En jättepaj står i ugnen just nu och förgräddas och Anders står och river ost som ska i som fyllning.


Jag köpte en packe engångshandskar för att slippa arbeta med bara vänsterhanden p g a såren efter grimskaftet, och det har varit suveränt. Mindre suveränt är att vi har p g a tidsbrist ätit skräpmat både igår och idag till middag. Igår blev det Max och idag kebabtallrik och som ett brev på posten sätter min magkatarr igång då. Skit också, har inte orken för det också nu, men kanske just därför sätter det in med dubbel styrka. Ska faktiskt försöka ta och varva ned med ett qigong-pass innan jag lägger mig. Dumt av mig att inte ha gjort det på så länge, eftersom det hjälper mig till både kropp och själ. Men nu är det nog dags att ta rutin på det igen, dagligen, så att kroppen och själen klarar pressen med skola och allt till hösten.

Jag har försökt att varva ned stundvis med min stickning och nu har jag faktiskt kommit en liten bit på väg med min alpaca sjal. Den är så otroligt mjuk!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar