tisdag 5 juni 2012

Vart tog moussakan vägen??

Ställde ut resten av moussakan på trappan för avsvalning innan den skulle in i kylen igår kväll. Men det blev inget att ställa in i kylen.... kråkorna är starka kandidater för mina misstankar om vart maten tagit vägen. Aluminiumfolien över var snyggt bortplockad och det här är vad som blev över:

Misstänker kråkorna för det här! Tycker mig se näbbspår...

En mycket spänd och förväntansfull Agnes åkte till skolan i morse med väskan tyngd av matsäck, påväg mot skolresa och äventyr med kompisarna.

Agnes påväg mot skolresa... Spännande!

Idag har jag varit med B på handikappridning, så att hon fick prova på det igen. Det är några år sedan sist nu, men det gick bara så bra och hon var så stolt och nöjd med sig själv både under tiden och efteråt :) Härligt, hon börjar i höst att gå regelbundet på handikappridning, så då tänkte jag lägga mina timmar tillsammans med henne där. Det ska bli både kul och spännande att se hur hon kan utvecklas där. Det var ett helt annat upplägg än där hon varit tidigare. Här blir lektionerna enskilda och helt anpassade efter brukarens önskemål och behov. Suveränt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar