söndag 10 juni 2012

Städdag i stallet

Idag har vi haft en stor städdag i stallet. Kul att så många ville vara med, så mycket lättare och snabbare det går då. Och roligt blir det ju med när alla springer runt och pratar, skrattar, väsnas med dammsugare och styr.... Ett riktigt rent och snyggt stall tillhör vi :) Tyvärr glömde jag kameran och Anders mobil fick användas istället. Nu blev det bara ett par bilder som blev något, resten blev för mörka, så det är bara några som fick tjänstgöra som fotomodeller den här gången.

Annica och Claire sorterar diverse prylar
Claire och Ulrica kollar att Annica putsar ordentligt

Eva ger taket en omgång med kvasten
Emmy och Agnes fejar
Ghostbuster dammsugaren funkade ok..


Ikväll har Emil önskat varma mackor och det tackar nog inte jag nej till heller känner jag. Har faktiskt ingen lust alls att laga mat nu efter en lång städdag.

Min hals är alldeles svullen och känns helt skinnflådd idag. Typiskt alltså att åka på förkylning nu med, men kanske inte så konstigt med tanke på att man springer ute i alldeles för lite kläder när temperaturen växlar hela tiden som den gör. Så gör man något och blir svettig, tar av sig tröjan och blir avkyld och så är det rökt! Man får skylla sig själv helt enkelt. Men ikväll ska jag göra "vuxen-choklad" och bjuda maken på, då blir det säkert bra:

Till 1 mugg:

Gör en mugg choklad (riktig alltså från grunden med kakao och socker, INTE läskig O´boy)
Spetsa med 1,5 msk whiskey och toppa med vispgrädde.

Det kan man vara värd en söndagkväll som den här ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar