måndag 4 juni 2012

Kladdkakebak och middagsplaner

F m idag tillbringade jag hemma hos ytterligare en av de nya kompisar jag fick när jag gick på Vårdadmin.utb. Jättekul att få höra hur allt gått och hur det ser ut på jobbfronten för dem nu o s v. Tog med en kladdkaka att fika på, som idag dessvärre inte blev så kladdig. Jag tror det berodde på att jag delade upp smeten i två mindre formar, men jag mitt dumma nöt tänkte inte på att korta av tiden med några minuter med då, som jag borde gjort. Får skylla på att jag var alldeles för morgontrött när jag gjorde dem ;) Det gick att äta i vilket fall som helst och hon hade köpt hem glutenfria, smaskiga kakor och muffins med.

Till middag idag tänkte jag använda mig av köttfärsåsen som blev över häromdagen och göra en falsk moussaka. Jag har inte riktigt lärt mig tycka om auberginer, så jag tycker mycket bättre om den här "falska" varianten av moussaka, där man använder sig av kokt potatis istället. En mycket enkel rätt, där man gör på samma sätt som man gör lasagne, men använder potatisar istället för lasagneplattor. Det är så vansinnigt gott med en enkel tomatsallad till den.

Agnes och Nelly red lektion ikväll igen. De är så duktiga tjejerna! Idag blev det lite hoppning igen och sedan fick de skritta av hästarna längs med vägen en stund själva, de blir så stolta då och har hur mycket som helst att avhandla med varandra där på hästryggen :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar